torsdag 10 november 2011

A Zyklon B Movie

Jamen om man är lite lagom uttråkad så kan man ju alltid kolla vilka sökord som slussar folk genom internets portar och hit för att få lite inspiration. Nu har någon till exempel googlat på blåsyra + skokräm och hamnat här. Man undrar ju verkligen hur det står till i planeten hos vissa när de söker efter fakta på nätet. Hej, jag jobbar i Auschwitz och planerar att snygga till mig lite innan avrättningarna, vad ska jag använda för nåt? Eller?

I övrigt är jag lite besviken på programmet jag älskar att hata, Bonde söker fru. Det är ju så djävla puttenuttigt och befriat från intriger den här säsongen. Åtminstone sen hon den där lip-fian åkte från Pär-Ola Nyströms gård. Hos den gamle gubben är det ju rena Sörgården, lillkillen på Gotland är ju så blyg och tafatt att det inte ens händer något, åtminstone inte officiellt, ens när en av tjejerna går och lägger sig hos honom i hans säng mitt i natten, och de lesbiska är ju mest som ett fnittrigt (och sorry, lite infantilt) kompisgäng. Och så Playboy-Pär-Ola då. Där hade man ju förhoppningar om intriger, svartsjuka och snudd på ond bråd död. Jag känner inte honom, men jag vet ju vem han är, det vet väl hela häst-Sverige. Och han har ju ett och annat rykte att leva upp till om man säger så, men det händer ju inte särskilt mycket där heller. Men igår red han i alla fall ut med en av blondinerna på en romantisk picknick som bara råkade stå uppdukad mitt ute i ingenstans och som Pär-Ola hade "ordnat", och man bara: Ja men ELLER HUR att han skulle lämna sina dyra tävlingshästar uppbundna i skogen utan tillsyn och sitta långt därifrån och dricka bubbel och äta havskräftor i timmar. Kom igen TV4, det där var riktigt orealistiskt.

2 kommentarer:

  1. Jamen hej! Den efterblivna människokvinnan här. HUR kollar man upp vad folk googlar på och hamnar på ens lilla lama blogg?

    SvaraRadera
  2. Man går in på Instrumentpanel, därefter klickar man på fliken "Statistik" och därefter på underfliken "Trafikkällor". Längst ner på den sidan finns rubriken "Sökord", källan till inspiration när den stora bloggtorkan väller in.

    SvaraRadera