tisdag 2 november 2021

Till stallet istället, v 44 2021

Åkte till stallet för att se "ridlärarna rida dressyr", men istället var det "någon annan rider S:t Georges dressyrprogram och ridlärarna kommenterar". "Någon annan" var i det här fallet en före detta ridskoleelev som haft sin ponny uppstallad på ridskolan fram tills dess att hon köpte stor häst och bestämde sig för att satsa ordentligt, då flyttade hon till ett mer renodlat dressyrstall en bit härifrån. 

Hon var/är fantastiskt duktig och det var jätteroligt att se. Kunde dock ha varit utan den stunden när ridlärarna skulle berätta om hur ett dressyrprogram är uppbyggt och vad alla bokstäver och siffror i ett dressyrprotokoll betyder och förklara hur vägar ska ridas och så vidare, men sådär blir det väl när det ska vara "för alla" och kanske hälften av publiken bestod av personer i mellanstadieåldern. Varför har du inte väst när du rider? var det en unge som undrade på frågestunden efteråt, och den duktiga svarade att hon var 19 år och då behöver man inte ha det längre. Ja, vad fan ska man svara? 

Ja, det var väl vad hästliv jag får denna veckan för det blev ingen drop in-ridning på fredag för då skulle det vara någon annan lov-aktivitet. Aja, jag ska ju vara ledig och då slipper jag ju åtminstone att ha en tid att passa. Man måste tänka positivt. Hehe. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar