måndag 8 november 2021

Ledig igen!

Alltså det här med långhelg är ju finemang om ni frågar mig. Nu tycker jag i och för sig inte att jag har varit så värst ledig i själva helgen eftersom jag har varit på utbildning. Som förvisso var frivillig, men det var ändå två dagar av sitta på röven och lyssna mellan 9 och 17. Så denna lediga måndag kom som en skänk från ovan, eller vafan, det var ju jag som helt utan inblandning av högre makter bestämde att jag var värd lite extra ledighet. 

Gick upp när min man gick till jobbet, åt frukost medan hundarna, främst Laban och Tage, rasade runt och jagade en tom PET-flaska. Tänkte att jag skulle inleda dagen med en stillsam morgonpromenad, men nu har sagda hundar slocknat som små ljus, så då passade jag på att riva av lite föreningslivsadministration. Skicka ut medlemsbrev, svara på mail, uppdatera hemsida och lite annat smått och gott som ändå måste göras och skogen finns ju kvar om ett par timmar. 

Dagens plan är, förutom nämnda skogspromenad och därefter att slappa och slöa jättemycket, att tömma två bokhyllor, montera ner dom, flytta dom och sedan bygga upp dom igen. Vet ej om det är förenligt med "slappa och slöa jättemycket" men vi får se. Ikväll blir det ridning för första gången på 14 dagar. Vet ej om det är förenligt med mina djävla artrosknän, men de får helt enkelt FINNA SIG. Over & out. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar