torsdag 4 november 2021

I mitt horoskop, typ

Fick precis ett klämkäckt mail från det där trökiga nätverket LINKEDIN där det stod Anna - det går bra nu! i rubriken GÖR DET, undrade jag vresigt när jag med mina onda knän stapplade iväg mot kaffeautomaten för att säkra min dagliga dos av min egenhändiga blandning av Cappuccino och Espresso Chok som jag varje morgon med varsam hand bär tillbaks till skrivbordet i en jättekopp utan att spilla en droppe. 

När jag kom upp till fikarummet så noterade jag att i princip alla på jobbet satt församlade i konferensrummet för att genomlida en heldagsutbildning på temat "ADR-S, Transport av farligt gods på väg". Där och då kände jag att det faktiskt går BRA nu eftersom jag slapp detta. Har varit med på EN sån utbildning för en massa år sen och det kan mycket väl ha varit den mest bortkastade dagen i hela mitt liv. Den mätta dagen den är aldrig störst, den bästa dagen är en dag utan att behöva traggla sig igenom en massa förordningar från Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap. Sådärja, nu var det sagt. 

Annat som är bra: Ska på massage i eftermiddag samt vara LEDIG imorgon. Hur ledig man nu kan vara med en fyra månaders valp som håller på att ömsa tänder och därför biter och tuggar och gnager på ALLT, men det återstår ju att se. Alla tillåtna bitleksaker som trycks in i Labans lilla mun snor Tage åt sig med blixtens hastighet eftersom han anser att det är en del av den kamratfostran som är ett led i att bli en fullvärdig medlem av vår flock. Spelar liksom ingen roll att man ger Tage en leksak och Laban en annan, så fort man vänder ryggen till har Tage två leksaker och Laban ingen. Nu tycker Laban i och för sig att det är väldigt kul att få jaga Tage och låtsasbråka om leksakerna, och Tage är väldigt snäll i den leken så det gör ju ingenting SÅ. Det är mer bara när man kommer tillbaka efter att ha varit på toa eller något och Laban har tröttnat och istället ligger och gnager på ett stolsben, ett glasögonfodral, omslaget till en biblioteksbok eller har slaktat en dagstidning i 567376833 delar som är spridda över hela undervåningen. Så vi får väl se hur mycket "ledigt" det blir. Ska i alla fall inte lönearbeta, det är dealen. Inte imorgon och inte heller på måndag. YAY. Så ja, det går väl bra nu va? 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar