onsdag 20 december 2017

All I want for Christmas is att slippa höra Mariah Carey råma om julen på bilstereon

Ni kanske undrar vad jag gör på min glammiga semester? Eftersom jag är en människa som gillar att ligga i framkant med allt har jag såklart fixat alla julklappar för längesen. På riktigt. Så det behöver jag inte stimma omkring med, och igår betade jag ju av helvetet på jorden, a k a Ica Maxi dagen efter pensionsdags. Eller vad det nu var som gjorde att alla sjuttioplussare samlades på ett och samma ställe i samma veva som jag råkade ha vägarna förbi. Ja, men igår var jag ju hos en veterinär med gubbhunden Boris för att ta blodprov. Idag var jag med alla tre hundarna hos en annan veterinär för att de skulle vaccineras. Och på fredag ska jag till en tredje* veterinär med Hilding eftersom han har haltat på ett bakben till och från ett bra tag och aldrig verkar bli bättre.  Tur att jag redan köpt alla julklappar för ska det fortsätta i den här takten kommer varenda spänn jag tjänar gå till AniCuras högriskkapitalister. Surt sa räven till Agria. Eller nåt i den stilen.

Aja. Ikväll blir det bio med min dotter. Vi ska se All Inclusive, humor med braiga Susanne Reuter. Frågade min man om han ville följa med, men det lät som att han hellre hade skurit upp pulsådrorna med en näve popcorn än att nedlåta sig till att se svensk film. Min son tyckte likadant.  Men det är ju lite deras förlust.


* Nu kanske någon undrar: går inte alla de här besöken att samordna på något sätt? Svaret är att det gör det inte. Jag har försökt. En person som bokar tider på djursjukhuset har försökt. Det är H-E-L-T  O-M-Ö-J-L-I-G-T.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar