söndag 10 december 2017

Handboll, heja Sverige

Har visst glömt att blogga om det pågående handbolls-VM:et. Äntligen får ju damerna lite medialt utrymme också, vilket inte är en dag för tidigt, dock har flera av matcherna i gruppspelet gått på tider där jag inte har varit i närheten av en tv och då är det ju lite svårt att sno ihop entusiastiska blogginlägg.
I fredags såg jag dock svenskorna rätt så oväntat tvåla till favorittippade Norge och vinna gruppen, och nu ikväll var det Slovenien som åkte på rejält med däng i åttondelsfinalen. G-Ö-T-T! Klagar absolut inte på ospännande matcher när det är vinna eller försvinna, känns fint att Sverige leder med minst sju mål genom hela andra halvlek och det trots att några av de rutinerade fick vila sig i form. 33-21 slutade det utan att pulsen gick upp nämnvärt hos undertecknad. Nu blir det väl Danmark i kvartsfinal? Kan ju bli en rysare som jag eventuellt missar (beroende på hur dags den sänds). Heja Sverige friskt humör!

2 kommentarer:

  1. Jag skiter i din handboll, sport ska utövas, inte tittas pa, men jag undrar var uppdateringen om hönshuset tagit vägen? Men medan du prokrastinerar kan jag tipsa om „Uppfinnaren“ pa svtplay. En sorts light-version av Mandelmanns, lite mer lagmäld men intressant.

    Annika

    SvaraRadera
  2. Tack för tips! Uppdateringen uteblev p g a utebliven arbetsinsats p g a barnpassning del av helgen och allmän lättja resten av tiden. "Nu får vi passa på och bygga färdigt när vi är lediga" sa jag till min man och han höll med. Att säga och att göra är dock i hans värld inte riktigt samma grej, så vi får väl se om det blir klart i år eller om hönsen flyttar in våren 2054. :D

    SvaraRadera