onsdag 3 april 2024

Snö? Snö!

Inte för att mars var så himla bjussig på vårkänslor direkt, men det var åtminstone barmark. Men i morse när jag kravlade mig ur bingen så var världen vit, tack så djävla mycket för det, april. Nu är ju snö i april inget direkt ovanligt ens i Skåne, och redan på fredag ska det bli upp emot 10 grader varmt så jag deppar inte ihop för det här. Har fortfarande vinterdäcken på dessutom. 

Igår kom min chef från Danmark och vi hade medarbetarsamtal som skulle vara i en halvtimme men som tog två och en halv timme, men då fick han ju åtminstone mycket för pengarna kan jag ju känna. Vi diskuterade mest min omöjliga tjänst och hur vi ska kunna plocka bort vissa delar av den för att kunna frigöra tid för att göra annat, plus hur jag skulle kunna ta en rimlig semester i sommar utan att behöva vara standby om något skulle hända i mitt nuförtiden väldigt gröna och oerfarna team. En gång i tiden var min strategi för att komma någon vart i karriären att göra mig oumbärlig, det funkade rätt bra men nu är det dags att börja lassa över ansvaren där de egentligen hör hemma. Det är väl inget som kommer att lösa sig i rappet precis, men vi har i alla fall en plan och går den i lås så blir det kanon. 

Efter jobbet åkte jag till Laserkvinnan på behandling. Det var gött, men i hennes lokaler är det så djävla kallt, vilket tyvärr förtog lite av göttigheten. Hon håller sig säkert varm när hon masserar och står i, men jag gjorde det inte, och då är jag inte ens särskilt frusen av mig. Men men. Åkte hem, gick ut med hundarna, låg sedan på soffan och läste resten av kvällen. Trodde jag skulle somna som en stock, men det gick lite sisådär med den saken. 

Idag ska jag först ha ONBOARDING MEETING inför nästa fas i det här projektet jag jobbar med, sedan ska jag ha en anställningsintervju och eftersom jag inte är en HR-avdelning så måste jag göra detta utanför mina ordinarie arbetsuppgifter. Har bokat in sju intervjuer denna veckan och nästa, så det kommer att bli tight. Men förhoppningsvis är det väl ett övergående fenomen. 

Ikväll ska jag gå nån onlineutbildning om styrelsearbete, oh the joy of föreningslivet. Dessutom är det handboll, damernas EM-kval, Sverige mot Färöarna tror jag det var? Nu är ju Sverige redan klara för EM så matchen har ju ingen betydelse som SÅ, men det kan ju ändå vara kul att se. Fast det är ju onsdag och filmkväll. Får väl känna av lite vad min man tycker, han hävdar med bestämdhet att han inte är sportintresserad men för att inte vara sportintresserad sitter han påfallande ofta med och engagerar sig när jag kollar. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar