tisdag 16 april 2024

Row your fucking boat

Igår var en halvträlig dag. I fredags landade ett jobbmail som rent teoretiskt innebar skitmycket att göra för somliga. Inte för mig, rent teoretiskt. Men helt plötsligt så är alla som har någon form av ansvar i detta jättejätteupptagna och/eller utbrända och/eller på gränsen att bli både det ena och det andra och då funkar det teoretiska inte alls. Så helt plötsligt fick jag lik förbannat i uppgift att koordinera och se till att rätt människor blev involverade i detta projekt. Styrde upp detta i fredags och igår kom en mötesinbjudan från en person angående detta och det var ju bra för då är den personen på gång i alla fall. Mötet skulle hållas klockan 14.00 och det är ju egentligen efter att jag slutat men okej då, jag stannar väl kvar för detta första möte som förhoppningsvis blir det enda jag behöver vara med på. Sen blev samma möte flyttat till 15.00 och då tänkte jag men okej då, jag åker hem och tar det mötet hemifrån. Hetsade hemåt, hetsade igenom ett träningspass för att ha det gjort, startade datorn och jaha, nähä, då hade mötet blivit flyttat till som idag då, to better fit everybody's working hours. Jamen tack så mycket för god framförhållning. Vet inte om det var av omsorg för mig, men jag hade ju tackat ja till mötet både klockan 14 och 15 så då borde det väl vara mitt bekymmer huruvida det fittade mina working hours eller ej, äh det gällde säkert någon annan.  

Stängde datorn och tog med hundarna på en promenad som kändes som flera MIL fastän vi bara var ute i någon timme. Det var så segt, som att vandra i sirap. Min man hade sökt ett jobb och nu var den annonsen borttagen utan att han fått besked om varken bu eller bä så han var på dåligt humör när jag kom hem igen. Gjorde min fot-rehab-träning och satt sedan bara och degade i soffan tills det var dags att åka till stallet. Där var det i alla fall kul, även om det inte gick så himla bra. Tur man har något att hänga upp sitt liv på utöver jobb och äktenskap, hehe. 

Idag ska jag till stallet igen för att fixa med ljudanläggningen. Har köpt en liten bluetooth-adapter som enligt mig borde gå att koppla in till mixern istället för CD-spelaren så att man ska kunna streama musik istället för att spela uttjatade CD-skivor som folk tröttnat på. Till det behövdes en specialsladd som såklart inte ingick, men det har jag beställt på click & collect på Kjell & Company. Vi får väl se hur det här går. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar