torsdag 29 februari 2024

Skottdagen

Åh, vad jag tycker synd om alla som fyller år idag. De borde ju, enligt samma princip som att alla vänsterhänta får kommentaren Är du vänsterhänt? när de skriver något, tvingas svara på om de bara firar vart fjärde år eller om de bara är en fjärdedel så gamla som årtalet visar, höhöhö, varje gång de uppger sitt personnummer? Så tröttsamt, tänker jag. Jag får ju, åtminstone under sommarhalvåret, väldigt ofta  varianter på frågan Är du barfota?, gärna med följdfrågorna Är det inte kallt om/gör det inte ont i fötterna? och jag ska absolut inte gå så långt som att säga att det är irriterande, för det är det väl inte, men...tja, lite fantasilöst? Ungefär som att fråga om någon har klippt sig, eller liksom hela grejen med att formulera något som ändå är extremt uppenbart som en fråga. Fast det går väl av bara farten ibland. 

Jag jobbar och står i. Är i och för sig rasande effektiv och får väldigt mycket gjort om dagarna, men det är frustrerande att behöva vänta på folk som inte svarar på mail för det gör att jag inte kommer vidare utan får dutta lite här och där istället för att bara plöja igenom allt som en djävla ardennerhäst. 

Efter jobbet igår åkte jag hem. Precis innan jag satte mig i bilen så fick jag ett sms att jag hade ett paket att hämta och tänkte att jag skulle stanna vid Konsum och göra det med en gång när jag ändå körde förbi. För att sedan susa förbi Konsum utan en enda vettig tanke i huvudet. Var sjukt trött, men piggnade till efter ett pass tabata och en promenad som även inkluderade att gå förbi Konsum och hämta det där paketet (som innehöll cirkus en femårsförbrukning nya strumpor från Englesons fritidskläder, så det var inte mer upphetsande än så). 

Åkte sedan till stallet för styrelsemöte, där vi bland annat skulle fördela arbetsuppgifter och ansvarsområden. Tog på mig att ansvara för medlemsregistret i helvetessystemet IDROTT ONLINE. Den som uppfann det borde fan i mig sitta i fängelse, men det får gå. Sen har jag ju hemsidan som ska skötas, och sen bildade vi en liten grupp som ska ansvara för information till medlemmar, allt det där hänger ju liksom ihop så har man det ena kan man lika gärna ha det andra också. Det kändes helt okej, är PEPP. Än så länge åtminstone, hehehe. 

Mötet drog ut lite på tiden, så när det var klart så var det i princip bara att åka hem och lägga sig, men det är ju som det är. Idag är det torsdag och som vanligt jobb, sedan städning och till sist ridning. Och sedan är det fredag och snart helg. Och framför allt: Mars! Vår! Oxveckorna är över! Fy fan vad skönt. 

 

2 kommentarer:

  1. Blir det aktuellt med fängelsestraff för idrott online uppfinnarna, kan de ju dela cell med de som knåpat ihop Artportalen. Jag är väl en idiot, men jag har försökt lägga in en iakttagelse en gång och misslyckats. Aldrig mer. Aldrig.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det där känner jag igen, tror också jag har försökt och misslyckats med att lägga in någon observation där. See you in court, Artportalen!

      Radera