tisdag 6 februari 2024

I've been walking all day, and I'm nearly done

Sitter med grus i ögonen, kom hem vid 22-tiden igår, duschade och gick och lade mig. Kunde såklart inte somna och de här djävla melatonintabletterna som jag testar kunde lika gärna vara sockerpiller om ni frågar mig. Har ändå köpt TRIPLE STRENGTH från utomlands, men det hade lika gärna kunnat vara amfetamin minus det roliga (som man väl ändå får av amfetamin? eller är jag felunderrättad?). När jag kravlade mig upp i morse hade det dessutom kommit fem centimeter SNÖ under natten. Det var visserligen väntat, men ändå. VadFAAN? Orkar ej med några vädermässiga bakslag just nu, fast vad har man att välja på?

Sur på jobbet också för jag har väntat i två veckor på att en annan person, en konsult som jag bara haft kontakt med via projektledaren, ska göra sitt jobb så att jag kan ta vid och börja göra mitt. Det här är en kedja som skulle ha varit att konsulten skulle ha gjort vissa saker, sedan skulle jag ta över och passa bollen vidare till ett gäng medarbetare världen över, och när de gjort sitt så skulle jag komma in och göra min huvuduppgift i det här projektet, men konsulten har av olika skäl dragit ut på tiden och precis innan jag gick hem igår fick jag ett meddelande från projektledaren med frågan om inte jag skulle kunna göra det konsulten skulle ha gjort istället? Ja, det kan jag väl, det handlar mest om copy paste tror jag, men det hade ju varit mer klädsamt om jag hade fått uppgiften för låt oss säga två veckor sedan, för då hade startskottet som jag ska lämna över till andra kunnat gå DÅ istället för nu, och deadlinen för andra hade blivit mer rimlig, och MIN deadline därefter hade blivit lite luftigare, men nu är det som det är. Utöver det har jag vad som känns som tusen andra projekt som ligger och pyr lite här och där, inga superakuta ännu men de ska göras och det inom den närmaste tiden. BUÄH. Jaja, det är ju bara att bita ihop och börja knoga på. Hoppas i alla fall att den snö som föll i natt regnar bort under dagen så att man åtminstone slipper skotta. ORKAR INTE MED MER VINTER NU. Det känns liksom inte rättvist att universum låter en få nosa på sju-åtta plusgrader och sol ena dagen för att sedan lappa till en med ett snöoväder.  

Ska ringa vårdcentralen idag för nu är jag så djävla trött på min tå. Har nu kört två kurer med maxdos antiinflammatoriskt och ja, det har väl blivit lite bättre men BRA är ett starkt ord i sammanhanget. Det ger lite samma effekt som att smörja med Voltaren, det lindrar lite för stunden men så fort man slutar så är man tillbaks på ruta ett. Tror inte det handlar om inflammation, eller rättare sagt att inflammationen är sekundär och att det i själva verket handlar om nerver i kläm eller något sånt. Tycker i och för sig att "nerver i kläm" är en sån djävla slaskdiagnos som man alltid får så fort man har ont någonstans, men NÅGOT måste det ju vara. Är beredd att tänka om när det gäller Mortons, det kanske är det jag har ändå även om det inte känns som det gjorde 2011. Aja, någon medicinkunnig får börja nysta i det här för jag har slut på tålamod nu. Snittar ju ändå på cirka 15 000 steg om dagen och det är synnerligen trist att få 15 000 smärtimpulser varje dag som det är när det är som värst. Vissa dagar känns det ändå helt okej  och då blir jag överlycklig och tänker att NU HAR DET VÄNT, men sedan visar det sig att det inte har det och då blir det deppigt igen. Förra gången kändes det ju som att jag kontant hade en sten i skon och det var inte skönt, men nu känns det mer som att någon kör in en voodoonål lite då och då. Kul med variation åtminstone? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar