onsdag 21 februari 2024

But for now there's something else that's calling me

Förra veckan, i samband med Alla hjärtans dag som åtminstone i mitt liv gick otroligt obemärkt förbi, ändrades displayen på bussarna här i nejden så att istället för att det står EJ I TRAFIK så står det KÄRLEK TILL ALLA. Det står fortfarande kvar på en del som man möter. Tycker ändå det är lite gulligt, det är ändå någon som har tänkt till och gjort sig besväret att knappa in något lite extra (eller hur det nu går till när man ändrar i bussens display) för att göra andra människor glada. 

Igår hade jag en synnerligen effektiv dag på jobbet, har bokat om några möten så att jag ska kunna jobba 100 % ostört med en synnerligen utmanande arbetsuppgift. Åkte sedan hemåt och tänkte bara lite snabbt svänga inom Konsum och hämta ett paket. Före mig i kön stod ett par som på knackig engelska försökte kommunicera med en snabbköpskassörska som inte heller hade det språket i blodet. Mannen i paret skulle hämta ut ett rekommenderat brev innehållandes hans nya pass, problemet var att den legitimation han hade att visa upp inte var en godkänd ID-handling så den kunde inte användas för att hämta ut hans godkända ID-handling. Detta engagerade hela personalen (4 st) och det diskuterades, försökte ringas till högre ort (högre ort var dock onåbara), bläddrades i instruktioner, diskuterades fram och tillbaka och till slut gjordes den något pragmatiska lösningen att mannen fick öppna sitt rek utan att det var utlämnat, lämna över det nya passet så att det kunde scannas och reket markeras som utlämnat så att systemet fick sitt och sedan var alla nöjda och glada. 

Hämtade ut mitt paket, åkte hem, gick en promenad och tränade sedan pilates. Damp ner i soffan med tanken att läsa, men fastnade med telefonen. Dumt. Sen tänkte jag att jag skulle lyssna på en podd och somnade i soffan. Dumt. Gick och lade mig, kunde inte somna. Dumt. Fast sedan somnade jag ändå. Idag är det onsdag och filmkväll, fast jag känner också att jag kanske borde åka till stallet på en teoriclinic. Känner lite att det är synd om instruktörerna som försöker fixa ihop olika grejer och ibland är det nästan ingen som kommer. Fast det kan ju rimligtvis inte bara vara mitt ansvar, men ändå. Om alla tänkte så, osv. Aja, jag får se hur jag gör.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar