torsdag 7 september 2023

Stand and deliver

Igår verkade all IT-relaterad teknik vara med mig och jag kunde jobba helt normalt. Eller i alla fall tills det kom påbud om personalaktivitet nästa torsdag. Samling klockan 12.00 för färd mot okänt mål, oöm klädsel efter väder. Vi räknar med att vara tillbaka senast klockan 17.00. Är det något jag HATAR så är det "hemliga" personalaktiviteter där man ska ut i det blå, mot okänt mål, osv. Frågade den som skickat ut inbjudan vad upplägget gick ut på, för torsdagar är ju min dressyrdag och den är jag inte beredd att avstå från utan tungt vägande skäl och dit hör sannerligen inte att köra gocart eller femkamp med folk jag träffar vareviga dag vare sig jag vill det eller ej. Fick inget svar på den frågan, och då ställde jag den ändå så att det skulle framstå som att jag kunde vara med ett tag, men jag behöver sticka tidigare. Nähä, men då skiter jag väl i det, kände jag då. 

Var hos Laserkvinnan på behandling igår. Hon sa, och nu citerar jag ordagrant, att jag skulle vara stolt över att ha en sån kropp vid 55 års ålder, för den var både rörlig och muskulös. Laserkvinnan är cirka 150 år gammal, så jag vet inte om hennes referensramar är riktigt tillförlitliga, men skitsamma, kände mig  i alla fall väldigt nöjd. Kom hem, gick ut med hundarna och fick sedan helt omotiverat skitont i foten så så mycket för den till synes så rörliga och muskulösa kroppen, den är uppenbarligen ett djävla RAS ändå. Fattar inte vad som hände, jag trampade inte snett eller snubblade eller någonting, men helt plötsligt gjorde det bara ont, inte i någon led eller så utan inne i foten och egentligen inte så mycket när jag gick utan i momentet när foten lyfts från marken. Sånt måndagsexemplar till kropp alltså, jag blir så trött. Fick tejpa ihop den, foten alltså, med sporttejp i morse för inte blev det bättre av en natts sömn. 

Idag är det jobb och tandläkarbesök, städning och sen ridning ikväll. Tankade bilen i morse, det gick på 850 spänn så det ska bli spännande att se om det blir det eller tandläkaren som kostar mest idag. 

Fick meddelande från Bokus att Holly (som jag förhandsbeställde någon gång i våras) var på väg. Längt! Har precis avslutat min omläsning av Mr Mercedes-sviten så det passar ju utmärkt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar