onsdag 5 juli 2023

Så ock på jorden

Igår var en tät och effektiv dag. Jobbade, körde hemåt, stannade på vägen och körde min lilla intervallträning, åkte hem, tog ut hundarna, matade hönsen, tränade pilates, tog bussen in till stan igen och mötte upp Jenny för några timmar med promenad, mat och vin. Var hemma strax efter 21.00 så det var inte direkt så att Bacchus var stum av beundran över dessa utsvävningar, men ändå. Hade lite svårt att somna p g a att det var varmt plus en känsla av mättnad som jag inte gillar när jag ska sova, går hundra gånger och lägger mig lite småhungrig, men nu hade vi ätit buffé och från en sådan går man ju sällan svältande.  

Idag är jag lite seg och har ont i huvudet på ett sätt som inte på något vis står i paritet till den halva flaska vin utspritt på några timmar som var gårdagens konsumtion utan är nog snarare någon form av spänningshuvudvärk, men det gör ju lika ont för det. Drog igång en spellista som heter Ambient Chill och körde lite ballongandning i bilen på väg till jobbet, någon nytta gör det kanske? Känner mig inte speciellt stressad förutom att jag har ett mission impossible att lösa, men det är ju så jag brukar ha det så inget nytt under solen där.  

Glömde ju skriva om att jag var på thaimassage i fredags, hos hon som jag gått till tidigare. Det var trevligt, funderade på om jag skulle använda liknelsen att det var som att ha sex med en gammal älskare, välbekant liksom, men så började jag fundera i banorna och vem skulle det kunna vara? och kom inte på en enda person som jag legat med och sedan legat med igen så att säga. Är ju en sån där ospännande person som bara haft långa förhållanden eller inga alls, och har inga som helst lösa förbindelser att skryta med om man inte ska räkna lite ungdomsfyllegrejer, men det tycker jag nog inte att man ska. Så jag fick väl bara konstatera att det var en skön och avslappnande massage och skita i att försöka hitta några liknelser. 

Idag ska jag försöka styra upp äventyret "gå på bio" och se den nya Indiana Jones-filmen. Problemet är bara att den går antingen 16.30 eller 20.00 och 16.30 är lite för tidigt för att lantisarna ska hinna in till stan  efter jobbet, inte jag kanske men min man, och 20.00 är lite för sent för då kommer inte lantisarna hem förrän jättesent eftersom filmen är två och en halv timme lång. Och eftersom vi inte har tagit tag i det så är det plötsligt bara två dagar kvar att vinka på innan filmen slutar gå, idag och imorgon. Ännu ett mission impossible att lösa alltså. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar