tisdag 15 december 2020

Till stallet istället, v 51 2020, pt 1

 Haha, tänk att det ändå blev en pt 1, det trodde man ju inte I DESSA TIDER. Dock engångsföreteelse att jag fick lov att ta min dotters plats, det var för att hon missat rätt många gånger. Utgår från att styrelsetjejens pappa också missat rätt många gånger då, men skit i det nu för gud var härligt att få träffa sin guldgrupp igen. Kändes som evigheter sedan fastän det bara handlar om 14 dagar. Men det blir så definitivt liksom när man inte ens kan åka dit och kolla när de rider, för det är totalförbud för besök av andra än de som ska rida. Barn får ha med sig en förälder, det är allt. Ja, men det är väl så det måste vara nu och det kommer ju förhoppningsvis inte att vara såhär för all framtid. 

Vi red kadrilj, det är ju en typisk grej att göra sista gången på terminen. Lite högre klass på denna än den som var i fredags får jag väl säga. Vi är ju rätt samspelta som grupp plus att alla är på ungefär samma nivå. Fredagsgruppen är väl lite mer blandad kompott så jag hoppas verkligen inte att det blir så här mer än januari ut. Fast Ridsportförbundet har ju varslat om att det kan komma att gälla ända fram till sommaren. BLÄ i så fall. Men det är som det är. 

Det gick i alla fall BRA igår. Köttbullen stod emot i början (som vanligt), men blev riktigt fin och lösgjord mot slutet. Galoppen gick väl sådär, hon ville inte hålla igång riktigt och även om det är kul att rida kadrilj i galopp så låter det inte sig göras riktigt på en Köttbulle som gärna bryter av till trav vid minsta motstånd, typ att hon kommer för nära en annan häst och det gör man ju hela tiden i kadriljen. Vi var inte jämna par igår heller, så jag fick rida ensam igen. Eller med Mållgan, som Karin sa. 

Terminen slutar på fredag, men det är inte så farligt länge som det är uppehåll. Min "nya" grupp börjar igen redan den 8 januari. Tyvärr är alla jullovsaktiviteter inställda (såklart), men jag har redan kastat mig på mailen och anmält till boot camp i augusti. Hehe.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar