tisdag 21 april 2020

Till stallet istället, v 17 2020

Igår när jag kom till stallet kändes det som att det var EVIGHETER sedan jag var där. Strängt taget och med mina mått mätt så var det ju det också. Ingen drop in i fredags p g a var helt slut efter att ha varit uppe och stimmat halva natten p g a dramat och jobbat som ett as hela dagen efter det. Ingen ridning förra måndagen p g a att det var annandag påsk och jag hade varit på viltspårträning hela dagen. Ingen ridning fredagen innan det p g a att det var långfredag och ingen ridning måndagen innan det p g a att det var teori. JEFLAR vad länge.

Hade Pojken och de senaste gångerna så har det inte känts hundra, tycker han har stått emot och inte känts helt ren. Men igår kändes han som vanligt! Vi startade med att rida ut en runda i skogen, sedan red vi på stora utebanan. Hatar att rida på stora utebanan för den är så stor och då blir det liksom att alla rider lite hur som haver och man vet aldrig var folk behagar dyka upp. Dessutom ligger det en massa stockar på stora utebanan som man också måste snirkla runt. Är livrädd för att komma galopperandes mot en sån där stock och så ska det bli ett missförstånd och hästen ska bjuda som mot ett hinder. Hehe.

Igår skulle vi vara uppdelade i tre grupper. Grupp ett skulle jobba i skritt, grupp två i skritt och trav och grupp tre i trav och galopp, och så skulle man köra som typ intervaller med det. Det var väl inget dumt upplägg i grunden, men jag hade uppskattat om grupperna hade haft en bestämd plats att vara på, nu var det liksom skritt och trav och galopp överallt. Men det gick rätt så bra ändå. Pojken kändes fin och vi kunde till och med jobba lite med formen i galoppen utan att han bröt av till trav som han brukar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar