onsdag 22 april 2020

En andra massagechans

Alltså gud vad jag saknar mina bra thailändskor. Först Stålnypan, som ju var the queen of fucking everything av av alla massageställen jag någonsin varit på (och det är rätt många), men hon stängde ju sin verksamhet. Sedan hittade jag ju ett nytt ställe som var nästan lika bra massagemässigt men kanske inte lika mysigt och ombonat. Men det är ju stängt tills vidare nu p g a visumkrångel.
Stålnypans ställe har ju dock öppnat upp igen med ny thailändska och jag var där i höstas och det var väl sådär. Har jagat vidare utan att få någon direkt fullträff så häromdagen fick jag nog. Min kropp, som är ett djävla måndagsexemplar i många avseenden, går ut i vild strejk om den inte får sin regelbundna massage. Jag vet inte om det handlar om att det blir en massa slaggprodukter i systemet (vet inte ens om man ska tro på sånt), men sedan jag slutade med regelbunden massage har jag fått en massa små men irriterande inflammationer i muskelfästen både här och där, de liksom bara ploppar upp utan att jag har gjort något för att motivera det, och det tar veckor att bli av med och jag är ganska trött på att ha det så. Så jag bestämde mig för att ge Stålnypans efterträdare en ny chans. För bra massage kan jag bortse från ganska mycket från min övriga kravlista men om massagen bara är sådär så vill jag åtminstone att det ska vara typ enkelt att boka tid och lätt att parkera. Och detta stället har en föredömlig tidsbokning på nätet och det är utanför stan så man behöver inte bekymra sig över att hitta parkeringsplats (eller betala för densamma).

Var där igår och det var G-Ö-T-T. Det är fortfarande trist att man måste ligga med huvudet på en kudde istället för i ett hål, men det funkar. Och även om det inte var Stålnypetakter i massagen så tycker jag nog att det ändå var lite bättre och mer engagerat än sist? Eller så var jag bara desperat, hehe. Förra gången jag var där fick jag ett stämpelkort där man får en timme gratis efter 10 besök, men det kortet slängde jag för jag hade ju inga planer på att återvända. Nu fick jag ett nytt kort och när jag (på frågan om det var första gången jag var där) sa att jag varit där förut men hade "tappat bort kortet" så fick jag ändå en stämpel för det förra besöket. Det var ju snällt. Nu får jag väl bygga upp en slags relation med den här människan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar