söndag 16 december 2018

Handbolls-EM

Alltså nu har jag SVINDÅLIGT samvete för att jag inte har skrivit ett enda inlägg om handbolls-EM trots att jag har sett alla Sveriges matcher, plus semifinalerna, bronsmatchen och finalen. Brukar ju alltid blogga när det är herrarnas mästerskap och nu kan man ju inte skylla på kass mediabevakning p g a att det är damerna som spelar (som det faktiskt var fram tills för inte alls så längesen), för det har sänts föredömligt. Men jag kom liksom aldrig igång med handbollsbloggandet (som jag misstänker att alla mina cirka 3 läsare skiter fullständigt i) det här mästerskapet. Det är bara att erkänna.

Men FAN vilka matcher! Och att Sverige ändå kunde slå Ryssland (som visserligen kanske inte hade sin absoluta förstauppställning, men ändå) samt spela oavgjort mot Frankrike på hemmaplan när det sedan var dessa lag som möttes i finalen. Som var exakt så tight och oförutsägbar som det bara kan vara i handboll. Nu är det slut, men som tur är så dröjer det ju bara några veckor innan herrarnas VM drar igång. Ska bara stöka undan lite julfirande och sånt och sen är det i princip avkast. Mmm...handboll.

2 kommentarer:

  1. Handboll är i och för sig en bra tv-sport, men jag har helt och hållet gått över till längdskidåkning. Jag väntar mig inte alls någon förståelse för detta. Men det är en sport som lämpar sig så utomordentligt väl för att dricka varm choklad och äta ostsmörgåsar. Om man tittar på TV alltså. Om man ägnar sig åt det tror jag att det blir väldigt svårt att hinna med att äta ostmacka.

    SvaraRadera