torsdag 13 december 2018

Bonde söker fru, RESORNA

Jaha, igår bänkade jag mig framför Bonde söker fru, jag skulle inte säga "som vanligt varje onsdag" för faktum är att jag brukar se det på TV4 Play någon eller några dagar senare eftersom jag normalt inte orkar med att en timmes program styckas upp av 3-4 reklampauser (dom kan man spola förbi på Play). Men nu var jag så nyfiken på hur det skulle gå för den stackars

SIMON: Och nu pratar jag stackars som i S-T-A-C-K-A-R-S, för även om han (i mina ögon) valde helt fel tjej så tyckte jag så himla  synd om honom som blev typ dumpad och fick åka ensam (med ett tv-team). Sitta ensam på hotellrummet, sitta ensam i poolen och dricka bubbel. Tur att hans kompis kom och höll honom sällskap sen, men ändå. Det hade aldrig hänt om han hade valt Amanda (som jag tyckte han skulle göra). Såg någon lam intervju som Linda gjorde med Frida efteråt, där hon skulle förklara sig men orkade inte se hela klart för jag tycker det var så dåligt. DÅLIGT. Hon skyller säkert allting på sin ADHD, hon verkar vara den typen.

I övrigt:
SUSANNA: Ja, men det verkar väl gulligt med Hannes. Han verkar ju ändå riktigt rar och snäll, synd att man vet om det där med Pökerz. Men det verkar ju inte hon lida av.


PER: Ja, men det är ju så himla helgjutet alltihop. Blir glad för bådas skull, hoppas de får tusen barn och lever lyckliga i alla sina dagar. Blir helt lipig av lycka när jag ser Per och Sofie.


ERIK: Verkar vara jordens trökigaste människa och jag tror verkligen inte detta håller. Han känns alldeles för stelbent och principfast och torr, och det känns ju inte som att hon är upp över öronen förälskad heller (även om de för all del bodde i ett dubbelrum). Om jag var Alicia så hade jag ju aldrig flyttat 50 mil för att tillbringa resten av mina dagar i en hönsgård. I alla fall inte i Eriks sällskap. Sen var det väl lite gulligt att de skulle ut och rida för att det var hennes intresse, men sen kändes det som att han inte direkt hymlade med att sen var det hennes tur att typ offra sig (även om han kanske inte uttryckte sig just så). Fick en känsla av att han är en sån som vill föra statistik över bytta bajsblöjor på framtida barn enbart för principens skull. Det är inte charmigt.




PS: Har också läst i TIDNINGEN LAND (dvs säker källa) att varken Erik eller Per är "riktiga" bönder. Per jobbar heltid som rådgivare på bank (men äger skogsfastigheter) och Erik arbetar på Trafikverket (tror jag det var) och har höns som hobby.  Så nu vet ni det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar