onsdag 24 juni 2015

Nämen hurra, en lista till! Vi kör på den!

1. Bästa frukosten? Hotellfrukost, hotellfrukost...Skulle kunna leva på enbart hotellfrukost.

2. Aldrig få ta ett glas vin igen eller aldrig få dricka en drink igen?

Drinkar kan jag inte speciellt mycket om så det vore ju enkelare att skippa, det man inte vet har man inte ont av, osv.

3. Du måste klä dig i en enda färg resten av livet, vilken? Nu passar det sig inte riktigt att svara "svart" FÖR DET ÄR INGEN FÄRG. Men ja, jag hade valt svart av praktiska skäl. Kan inte ha ljusa kläder, de får fläckar som aldrig går bort på ingen tid alls i min närvaro.

4. Bästa uppfinningen? Penicillinet?

5. Vilken egenskap saknar du enligt dig själv? Tålamod.

6. Vad ska dina barn heta? Vi låtsas att du får en pojke och en flicka. Jag behöver inte låtsas, de finns redan och namn har de också.

7. Du måste bo i Kuala Lumpur i två år. Gråter du av glädje eller sorg när du hör det? AV SORG. Är extremt hemkär och skulle utöver det aldrig palla med att bo någonstans där det var varmt hela tiden som jag tror det är i Malaysia (referens: Expedition Robinson, samt "Fem svarta höns" av Nevil Shute. Fyfan vad de fick svettas när de travade omkring där på Malackahalvön, påpiskade av arga japaner).

8. Du får välja, vilken stad i vilket land vill du helst bo i för resten av livet? Jag vill inte bo i en stad överhuvudtaget, så: pass. Och utomlands lockar inte heller, så jag vill leva, jag vill dö i Norden. Och med det menas Sverige.

 9. Aldrig mer få se på tv eller aldrig mer få lyssna på musik? Oj, svårt. Jag säger tv och tänker att man kan titta på musikprogram där och smyglyssna så räknas det inte?

10. Vilket sällskapsspel är du bäst på? Trivial Pursuit, helst gröna och bruna frågor.

11. Vilket yrke skulle du aldrig kunna ha? Alltså, jag skulle väl kunna ha vilket skitjobb som helst egentligen om det stod mellan det och att inte kunna försörja sig överhuvudtaget, men jag hade ju inte precis gillat att ha ett jobb där man var tvungen att vara finklädd och överjävligt och inställsamt trevlig mest hela tiden.

12. Du får ta med dig en enda skönhetsprodukt till en öde ö, vilket skulle du välja? Om det var en tropisk ö: solkräm, annars: tandkräm. Helst båda. Kanske inte precis "skönhetsprodukter", men eftersom jag inte använder smink etc överhuvudtaget så vore det ju synnerligen konstigt om jag helt plötsligt skulle vilja börja ha ögonskugga och grejer när jag satt och ugglade helt för mig själv på en öde ö.

13. Vilka är dina 5 favoritbloggar? Oj, vad svårt. Näe, vad svårt. Kan inte välja. Jag får säga pass.

14. Vem känner dig bäst och varför? Min man. Varför? Tja...för att vi lever ihop och det är rätt svårt, om än inte omöjligt, att spela teater och upprätthålla en fasad 24/7.

15. Vad står på din shoppinglista till våren? Det stod: ett fakking VÅFFELJÄRN, och det gör det visst fortfarande. Djävla Tretti Punkt Se.

16. Om du behöver vara ensam och tänka, vart går du då? Till skogen. Alternativt sitter jag i fåtöljen i vardagsrummet och glor ut genom fönstret. Behöver extremt mycket personligt utrymme, och får det av min man så jag har inga problem med att få vara ifred även om han är hemma, vilket jag är mycket tacksam över.

17. Vilket mål jobbar du mot just nu? "Överleva fram till semestern" känns mest rimligt just nu.

18. Vad vill du bli när du blir stor? Jag är redan stor, i betydelsen "vuxen".  Och vad vill jag bli...tja, ekonomiskt oberoende hade väl inte varit så dumt?

19. Om du skulle skaffa dig en ny hobby, vad skulle det bli? Det är en ickefråga. Om jag hade velat skaffa mig en ny hobby så hade jag redan gjort det för längesen. Jag är inte den som tvekar och velar om det är något kul som lockar.

20. Om du kunde gå tillbaks till dig själv som liten och ge dig själv ett enda tips för framtiden, vad skulle det vara? Skit i dom där djävla idioterna för den som sitter tillräckligt länge vid floden ser förr eller senare sina fiender flyta förbi.

21. Kakor, chips eller godis? Glass?

22. Vilket är det fulaste respektive finaste ordet du vet? INTE EN ANING, har aldrig tänkt på att kategorisera ord, de beskriver mer känslor för mig så jag svarar på något helt annat istället. En gång, på den gamla goda tiden när internet var ungt och folket från Aftonbladets Sodom- och Gomorra-chatt började hänga på Vilda Webben innan det spårade ur till någon slags tafflig dejtingsajt, och man hade en "Personlig Profil" där man bland annat skulle beskriva "Bästa känslan" och "Värsta känslan", då svarade jag "Euklides femte postulat" på den första och "Icke-euklidisk geometri" på den andra och tyckte att jag var lite rolig då. Eller jätterolig faktiskt, det var dock inte jättemånga som höll med, vilket kanske säger mer om mig än om dom. Eller tvärtom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar