tisdag 23 juni 2015

Kill 'em all

Läser i Ulf Lundells blogg att han också har problem med mördarsniglar, eller han uttrycker det väl det inte exakt så, men att han aldrig har sett så många något år förut, och jag har hittills aldrig träffat på någon som tycker det är något positivt med det. Jag tycker det i alla fall inte, och det känns väl lite fint att jag och Uffepuffe går omkring och delar bekymmer i vardagen sådär. Det hade man ju aldrig kunnat tro.
För det är ett djävla gissel. Med mördarsniglarna alltså. I morse ertappade jag säkert 20 stycken som låg och mumsade sallad, och häromkvällen plockade jag omkring 300 stycken (jag skojar dessvärre inte) bara i den delen av trädgården som vi kallar "backen", vilket utgör...kanske hälften av tomten, om ens det. Så ni kan ju föreställa er INVASIONEN.

Gillar mitt mördarsnigelmördarredskap i alla fall. Plocka, halshugg, borta. Åtminstone i teorin. I praktiken är det lite slabbigare än vad man kunde föreställa sig, och den här giljotinen måste rengöras från död snigelgegga när man är klar, och det finns rätt många saker som är mysigare om man säger. Å andra sidan finns det väl ingen som tycker att någonting som är förknippat med mördarsniglar är direkt mysigt. Det skulle säkert Ulf Lundell också hålla med om.

3 kommentarer:

  1. http://www.expressen.se/kvallsposten/petter-hittade-2200-sniglar-i-tradgarden/

    Hälsningar en som bor pa andra vaningen ;)

    SvaraRadera
  2. Hahaha, vilken kvällstidningsdramatik!

    SvaraRadera
  3. Hahaha, vilken kvällstidningsdramatik!

    SvaraRadera