torsdag 4 juni 2015

Ett livstecken! eller?

För alla er som liksom jag legat sömnlösa och grubblat och funderat på var i helvete mitt våffeljärn från tretti punkt se har tagit vägen så kommer här en lägesuppdatering. För kännedom så hade jag även beställt en ny lyxig stavmixer i samma veva, men den har lite kommit i skymundan därför att jag HAR en stavmixer som visserligen är väldigt gammal och ganska klen, men den funkar ju. Till skillnad från våffeljärnet. Jag kan väl inte säga att jag är den som står och gräddar våfflor i parti och minut i vanliga fall, men DJÄVLAR vad jag har varit våffelsugen sedan den dagen det gamla våffeljärnet sprack från Ystad till Haparanda.

Jag mailade ju kundtjänst på tretti punkt se för ett tag sen och frågade vad statusen på min order var. Fick då ett sånt där autoreply att hej hej, tack för ditt mail, vi svarar oftast inom 72 timmar. Det gick cirka 7,2 dagar utan ett djävla livstecken från tretti punkt se och häromdagen härsknade jag till och skickade ett synnerligen stramt mail där jag informerade dom om läget och bad om en återkoppling. Fick efter någon dag svar från en "Daniel" som bad så himla jättemycket om ursäkt, men våffeljärnen hade blivit kraftigt försenade från leverantören, beräknades ankomma deras lager som idag då, men stavmixern hade han i alla fall skickat pronto och om jag kunde tänka mig ett våffeljärn i vitt (minns inte ens vad det var för färg på det jag beställde, jag valde bara det som hade blivit "bäst i test" i Råd och Rön och sket väl i hur det såg ut) så kunde jag få 100 kronors rabatt som plåster på såren. Mailade tillbaks och informerade om att jag inte brydde mig ett smack om färgen bara jag fick mitt våffeljärn, och sen dess har jag inte hört någonting.

Frågor som uppstår är onekligen:
1. En stavmixer som skickas "omedelbart" (för ett par dagar sen) borde väl vara här nu?
2. Hur får man 100 kronors rabatt på någonting som redan är betalt? Ett presentkort så jag kan vänta på fler grejer som är ute och snurrar i cyberrymden?
3. NÄR KOMMER VÅFFELJÄRNET?

Ja, kära tretti punkt se. Det här ska bli spännande att följa...eller kanske inte?

TO BE CONTINUED.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar