måndag 18 augusti 2008

Själva livet står och skrattar åt din väntan på mirakel, idiot

Den imaginära personen Torr&Trång är rent omåttligt populär på sin dejting-sajt, måste jag säga. Varje gång man loggar in håller inkorgen på att sprängas av nya mail. Jag och miss E jobbar skift med att besvara dem, men det är ett slitgöra. Ibland blir det väldigt konstigt, för vi har liksom inte riktigt snackat ihop oss om hur Torr&Trång är som person och när vi skapade henne var vi allt annat än nyktra, vilket vi ju är nu, men vi improviserar så gott vi kan och då blir det som det blir. Jag gör henne, Torr&Trång alltså, oftast dum som ett spån och på gränsen till enfaldig, men plötsligt har miss E skrivit något riktigt djupsinnigt. Fast karlarna verkar inte märka någon större skillnad, de vill bara träffas eller skicka nakenbilder i webkamera stup i kvarten.

Jag inbillar mig att jag skulle ana oråd om jag ena dagen kunde diskutera golf med någon (miss E:s förtjänst) som nästa dag inte ens "minns" vad hon har i handikapp (här var det jag som ryckte in som spökskrivare, jag kan inget om golf), men är man bara ute efter sex är man, med betoning på man, uppenbarligen inte så nogräknad. Inte konstigt att folk blir mördade på sina nätdejter när de så totalt saknar allt vad omdöme heter.  

Och när man ifrågasätter varför de vill träffas och ha sex eller cyber-sexa i webkamera fastän de är gifta får man svar i stil med "min fru vill inte ha sex".  Ja, jag hade fan inte heller velat knulla med någon som satt och raggade korkade blondiner på dejtingsajter, den saken är ju klar.

Och varför vill man sexa med någon som heter Torr&Trång? Hade hon hetat någonting i stil med Våt&Kåt hade det väl varit mer uppenbart, men herregud, Torr&Trång? Skärp er för FAN.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar