tisdag 12 augusti 2008

Fifty thousand skeletons of Jesus

Ibland slumpar jag runt lite bland bloggarna på Metrobloggens topplista. Häromdagen hamnade jag hos några som kallade sig "pilska paret", som uppenbarligen såg det som sin livsuppgift att fylla en blogg med skrönor om sitt sexliv. Berättelserna påminde ganska mycket om såna där "Läsarnas egna berättelser" som man fnissade sig igenom när man smygläste Lektyr i mellanstadiet. Man trodde ju att evolutionen skulle göra någon nytta och att mänskligheten skulle utvecklas till det bättre, men det verkar inte så.

Eller nu menar jag väl inte att det är något direkt fel att blogga extremt detaljerat om sitt sexliv, eller jo, det menar jag visst, jag tycker faktiskt det är rätt sjukt. Men var och en blir ju salig på sin tro, som det brukar heta.

Och med tanke på att jag och Miss E nog skulle kunna lägga en halvtidstjänst på att svara på mail åt den imaginära personen Torr&Trång, så vet jag faktiskt inte riktigt vad det är för fel på folk. Vi, det vill säga jag och Miss E, har gjort henne, Torr&Trång alltså, så jäkla urblåst att vi nästan skäms, men det verkar inte precis avskräcka någon. Inboxen håller på att sprängas av alla mail, och det är ingen hejd på företagsamheten hos karlarna när det handlar om att prata sex eller försöka arrangera ett litet äventyr vid sidan om sitt ordinarie förhållande.

Herregud vad det här är pinsamt. Det är nästan så att jag funderar på att maila Pär Ström och be honom om en förklaring av det manliga psyket, för jag förstår det inte. Men det kanske är att ta i att göra honom till representant för manssläktet i största allmänhet. Men om någon annan har en bra förklaring så är ni välkomna att höra av er.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar