fredag 9 juni 2023

Z block

I mitt arbete är jag sjukt beroende av post it-lappar, använder det jämt och till typ allt och känner mig i det närmaste otrygg om jag inte har minst ett block till hands. 

Härförleden skulle jag fylla på min stash och fick då tag på något som till synes var ett helt vanligt gult post it-block men som visade sig vara ett såkallat Z-block, detvillsäga att den sida som klistret sitter på ligger omlott, så varannan lapp blir upp och ner om man använder det som man gör med ett normalt block, detvillsäga skriver något på lappen, tar den och klistrar upp den någonstans. Men gör man så med ett Z-block så kommer klistret varannan gång i nederkanten av lappen, alternativt får man vända på blocket efter varje lapp man river av. MEN VEM I HELVETE KOM PÅ DETTA? Tydligen ska det finnas någon slags hållare till Z-blocken så att de ska fungera som ett normalt post it-lappsblock, men det är väl ändå att gå över ån efter vatten om ni frågar mig. Den som kom på Z-block borde få livstid på Kumlabunkern om ni frågar mig. 

Älgade iväg till vårt lilla kontorsförråd för att lösa problemet, men där var det rensat så fick galoppera vidare till den som beställer kontorsmaterial och be om att skyndsamt lägga en order plus gå runt och tigga bland kollegorna efter vanliga post it-lappar. Har nu fått ett normalt block så jag kan återgå till mina arbetsuppgifter. Vet inte om det finns en diagnos för det här, men i så fall har jag den. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar