onsdag 21 juni 2023

Passing through dust clouds

Gårdagens jobb gick i ett och inte en enda sekund av arbetsdagen kunde jag ägna åt det som jag planerat att göra, nämligen att beta av en webbaserad utbildning som förhoppningsvis ska ge mig lite mer kött på benen inför en kommande uppgift, men nehe, istället fick jag SOM VANLIGT göra någon annans djävla jobb. Är så sjukt trött på det och på att jobba med 40-åriga jättebebisar. Idag ska jag ha ett "catch up"-möte med någon höjdare angående detta, projektet alltså, inte de 40-åriga jättebebisarna, och det hade ju varit trevligt att kunna framstå som en som ligger i framkant, men så kommer det gissningsvis alltså inte att bli. 

Efter jobbet igår stack jag iväg och tränade mina små intervaller. Har nu hittat en runda som är ungefär 5.4 km lång där ungefär hälften är grusväg och hälften skogsstig, och har nu ökat upp så jag kör 30 sekunders löpning och 30 sekunders gång i 35 minuter. På det kommer jag väl ungefär 4 kilometer av rundan och sen kan man använda resten av sträckan till att varva ner. Allt kändes bra förutom att jag hade ett par byxor som kasade ner när jag sprang, vilket var jättejätteirriterande och jag fick använda många sekunder av den dyrbara gå-tiden till att försöka hala dom på plats igen, vilket inte var det lättaste för det var varmt och liksom klistrigt i luften så det som nyss ville nedåt var inte alls lika benäget att färdas uppåt, men men. 

Åkte hem, min man hade redan varit ute med hundarna så jag gick ut och rensade en spann ogräs till hönsen. Gick sedan in och tränade pilates och sedan satt jag en stund och reserverade böcker på bibblan samt bokade tid för att skaffa nytt pass. Har inga planer på att resa någonstans, men det går ut i september och man har ju inte hört annat än gnäll om hur svårt det är att få tider så jag tänkte att det är väl lika bra att vara ute i god tid så man inte står där sen och ens chef vill skicka en till Malaysia eller något, men det fanns miljoner tider att boka så det var ju inget att stimma om. 

Spikade upp en slinga med belysning i mysiga färger (tror jag åtminstone det kommer att bli), som jag rafsat åt mig i reakorgen på Clas Ohlsson, på väggen i mitt Flickrum™. Sen tog krafterna slut och jag orkade jag inte göra annat än att ligga och kolla på ett par avsnitt av Hem till byn på Öppet Arkiv och så var den dagen över. 

Idag ska jag jobba, sedan handla i den fåfänga förhoppningen att det kanske inte är så mycket folk idag som det gissningsvis kommer att vara imorgon när många har fått lön och halva kommunen ska bunkra för midsommar. Man kan ju alltid hoppas. 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar