fredag 10 juni 2022

Swiden Röck

Känns som att 50 % av mina Facebookkontakter befinner sig på Sweden Rock i detta nu. Vet inte exakt vad jag tycker är töntigast - vuxna (gamla) människor i min ålder som poserar med ölburk, "farlig" min och gör djävulstecken, eller vuxna människor som klär ut sina barn i läder och nitar och krigsmålning och har dom att posera med "farlig" min och göra djävulstecknet. Att göra djävulstecknet (för eventuellt oinvigda: knuten hand i kombination med uppsträckt pek- och lillfinger riktat mot en intet ont anande betraktare som väl då ska antas få stora skälvan) kan mycket eventuellt vara yttepyttelite fränt om man är i åldersgrupp för trimmad moppe. Annars: såjävlatöntigt. Djävulstecknet i kombination med "farlig" min (för eventuellt oinvigda: blänga dolskt under lugg och eventuellt också blotta tänderna i underkäken) kunde man möjligen komma undan med om man hette Lemmy och var med i Motörhead. Annars: såjävlatöntigt. Skryta med att man dricker öl på allmän plats var väl eventuellt lite ballt när man gick på högstadiet, men nu: såjävlatöntigt.

Tror säkert att Sweden Rock är en jättetrevlig festival, har absolut inte ett ont ord att säga om den, men SLUTA LÄGG UT TÖNTIGA BILDER PÅ ER SJÄLVA NÄR NI LÅTSAS VARA 16, samt SLUTA LÄGG UT TÖNTIGA BILDER PÅ ERA DAGIS, förlåt, FÖRSKOLEBARN NÄR DOM LÅTSAS VARA 16.  Eventuellt mår jag också lite illa av lokalbefolkningen när de hänvisar till "rocken" (som i: Först pizza och en öl med polarna och sen är det äntligen dags att dra ner till rocken). Sluta med det också för säkerhets skull. Tack på förhand. Mvh Urmossig_68:a.

2 kommentarer:

  1. Haha, ja hur manga finns det inte som har problem med sin alder. Inte jag, tycker det är toppen att bli äldre och klokare. Men trimmad moppe fick mig att minnas min gamla bla Compact fran -67, trimmad av föregaende ägare. Jag körde om alla grabbar pa sina Puch Dakota. Det var tider det!

    Annika

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ibland är jag grymt sugen på att skaffa moppe (igen). Hade en otrimmad Suzuki och var den som blev omkörd av alla grabbarna på Puch Dakota 🤣

      Radera