måndag 27 juni 2022

Att heta något pampigt

Jobbar på ett företag som är i en såkallat expansiv fas, så var och varannan vecka kommer det meddelande från HR att nu har den och den börjat som det och det. Har för längesedan slutat försöka memorera vem alla är och vad de jobbar med för det är helt omöjligt. Eller då får man väl jobba på HR, men det gör ju inte jag.
Men härförleden kom ett meddelande att nu hade det börjat en person som hette Elizabeth Dockery Hippocrate. Det var något av det pampigaste namnet jag hört på länge. Lät som någon som har postadress på valfritt slott och ständigt blir uppassad av tjänare med champagne, gåslever och en nyss skjuten beckasin. ELLER NÅT. I alla fall inte någon som finns med på en lönelista och betalar skatt som vem som helst. 
Funderar nu på att fejka ett ärende bara för att få komma i kontakt med denna människa? Tyvärr tangerar inte våra arbetsområden varandra på en enda punkt så det blir kanske lite problematiskt, men jag ska nog komma på något kreativt. Funderar också på om hon skulle tycka det låter lika mäktigt att heta Johansson som Dockery Hippocrate? 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar