tisdag 28 juni 2022

Aldrig förr har uttrycket "Vill du ha något sagt, fråga en man, vill du ha något gjort, fråga en kvinna" passat bättre in just här och nu

1. Min danska kollega, som igår hävdade att det var så MEGET VIGTIGT att jag var med på ett möte där jag överhuvudtaget inte ens tillförde något mer än lite glada tillrop, ringde mig i morse och ville ha hjälp med en sak. Sa att jag tyvärr inte kunde hjälpa honom, p g a har inte tillgång till ett system. Vi diskuterade lite hit och dit om det fanns något sätt att kringgå systemet, men kom inte fram till något. Sen ordnade min chaf ett annat sånt där MEGET VIGTIGT möte om samma sak och kom fram till att jag skulle kontakta en konsult, och då behövde jag underlag från den danska kollegan. Han skickade då ett mail med underlag och skrev lite extra information som kunde vara bra att känna till. Glasklart. Sen ringde han för att a. fråga om jag sett hans mail, b. säga exakt samma sak som han hade skrivit i mailet. MEN VARFÖR?

2. Mailade en annan person och bad om underlag i en annan fråga. Denna karl (som inte är en kollega) svarade genast och bad mig ringa upp eftersom han "behövde diskutera vissa saker". Jag ringde upp. Då frågade han om det gick bra att han ringde efter lunch för han hade ett möte just nu. Men varför i HELVETE ber du mig inte ringa efter lunch då?

Slut i rutan från en som nog behöver semester snart. Och så är det nästan TRE VECKOR KVAR. Buhu. 

2 kommentarer:

  1. Hahaha som jag känner igen det där.
    Och vad det gäller semester, håll ut! Du klarar det! Heja, heja.

    SvaraRadera