lördag 28 januari 2017

Man älskar Mandelmanns

Alltså GUUUD vad jag älskar tv-programmet Mandelmanns gård på TV4. Vi bor ju inte jättelångt från Djupadal och har varit där och strosat runt i omgivningarna flera gånger, men aldrig besökt själva gården eftersom vi är lite sådär "åh Gud vad mycket folk, vi kör förbi" så fort vi är ute och roadtrippar på Österlen, där vissa ställen drar till sig folk som getingar till en saftflaska och Djupadal är ett sånt ställe. Men i alla fall. Är helt kär i familjen Mandelmann och tycker de verkar vara typ jordens härligaste människor.  Ja, det var väl bara det jag ville ha sagt egentligen. Ska se veckans avsnitt nu, lyllos mig.

2 kommentarer:

  1. Jain som vi säger här där jag bor när vi menar ja och nej pa samma gang. En del av mig är väldigt imponerad av hur man ser pa livet och döden och att man äter de djur man fött upp. Jag är väldigt glad i kött själv, men skulle aldrig kunna döda ett djur (utom insekter som inte är djur men du fattar vad jag menar). Där har jag en del att lära.

    Däremot tycker jag det är för gulligt, för puttenuttigt och allt är sa jävla bra. De är superkära i varandra, äter bara ekologiskt odlat, gullar med sina djur och pratar med sina morötter typ. Det blir för mycket av det goda.

    Det paminner mig om den där serien där par hade manga barn och jag sag en artikel om att tva av dem nu skulle skilja sig efter att ha fatt 13 barn tillsammans. Jag förutspar en skilsmässa om nagra ar. Kom ihag var du läste det först .

    Med det sagt, jag ska nog kolla pa nästa avsnitt...

    Hälsningar en som inte alltid haller med

    SvaraRadera
  2. Jain var ett väldigt bra ord! Tycker svenskans motsvarighet "nja" utstrålar mjäkig tveksamhet, medan JAIN utstrålar att man kan vara dundersäker på vad som helst som är motsägelsefullt. Sen kan jag (motvilligt) medge att jag nog skulle ha svårt att i längden stå ut med överentusiastiska människor som gick omkring och storjublade över varenda jäkla blomma och blad hela tiden och aldrig någonsin tänker en enda negativ tanke om någonting. Tror dock att det är en del av konceptet "bra tv". Mandelmanns är lite som lyckopiller och då vill man inte se Marie stå och ryta att MEN HUR DJÄVLA MÅNGA GÅNGER HAR JAG BETT DIG ATT FÄLLA NER TOALOCKET eller Gustaf smälla i dörrar i vredesmod för att han fått restskatt, även om det (eventuellt) förekommer 'behind the scenes' ☺

    SvaraRadera