torsdag 26 januari 2017

Die Mauer

Alltså, förutom allt annat som är jättekonstigt och dåligt med att USA har en djävla cirkusclown till president, så: den här muren han tänker bygga mellan USA och Mexico? Som han dessutom kräver att Mexico ska betala? Hur tänker han här? Eller tänker han inte alls?

När vi köpte vårt hus så hade det stått obebott ett tag, och eftersom det inte fanns något staket så hade vissa grannar tagit för vana att gena över vår tomt samt ibland även rasta sina hundar i vår trädgård. Nu var i och för sig inte detta själva huvudorsaken till att vi satte upp staket utan det var för att vi skulle kunna ha våra hundar ute, men ändå: man, eller åtminstone jag, har ju ingen lust att ha kreti och pleti vandrandes omkring på den egna tomten eller ha den som en offentlig hundrastgård, så vi hade högst sannolikt satt upp staket även om vi inte själva hade haft hundar som vi ville kunna släppa ut i trädgården. Men jag skulle ju inte ens en gång komma på tanken att skicka räkningen för staketbygget till grannarna, så befängd tycker jag att idén med att Mexico ska betala för Donald Trumps djävla mur är.

Som jag hörde någonstans för ett tag sen: Det är en mänsklig rättighet att vara dum i huvudet, men det betyder ju inte att man MÅSTE vara det.
EXAKT!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar