fredag 28 oktober 2022

Nu får det väl ändå vara nog

Idag var det en grej på jobbet som skulle firas, och av den anledningen bjöds det på smörgåstårta. Det är ju en trevlig gest, men just nu känner jag att det här kan eventuellt ha varit sista gången i hela mitt liv som jag åt smörgåstårta. Jag tycker inte ens att det är är särskilt gott, men ändå sitter man där av hävd och tuggar i sig ett helt berg av vitt bröd och majonnäs så fort det vankas lite festligheter. 
Mår nu som jag förtjänar, dvs lite illa. Och då tog jag ingen stor bit och åt inte heller upp hela. Känner mig som en orm som slukat en buffel eller nåt. På tal om det så såg jag en jätterolig bild på Instagram där nån hade fejkat en Aftonbladet-rubrik med först nyheten att den från Skansen förrymda kungskobran Sir Vääs hade hittats och därefter nästa rubrik: Edward Blom försvunnen och så en bild på en orm som såg ut att ha svalt en hel folkvagnsbuss. Det var kanske lite taskigt mot Edward Blom. Fast roligt. Kan dock inte hitta den nu så den var kanske för rolig för Instagram?

1 kommentar:

  1. Oj som det vattnas i munnen när jag läser om smörgastarta. Det finns inte här (fast det skulle ju möjligen ga att göra en egen!). Men sa hittade jag en restaurang pa nätet, halvsvensk, som ocksa gör catering och halleluja, de hade smörgastarta pa menyn. Anda tills jag sag prislistan, nix, pröjsar inte 2,000 svenska kr, även om den enligt uppgift skulle räcka till 12-14 pers. Sa jag fortsätter sukta, till dess att jag tar mig i kragen och gör en egen.

    Annika

    SvaraRadera