lördag 15 september 2012

Lördag hela veckan

Idag har vi verkligen inte gjort något speciellt. Vi, eller jag, pratade lite löst om att åka på en liten loppis som ligger en bit härifrån och som har öppet på helgerna, men peppen ville inte riktigt infinna sig för den verkar mest innehålla white trash-människors avlagda saker. Så jag tog en taxpromenad i skogen och när jag kom hem gjorde jag müsli och löste fredagskorsordet i DN och sedan var klockan plötsligt för mycket för att åka på loppis den dagen. Så kan det gå. Imorgon gör vi kanske ett nytt försök.

Vi såg Arn-helvetet igår. Maken till tradig film får man väl leta efter, om jag får framföra min ödmjuka åsikt. Det enda bra med den var att se Joakim "jag läser innantill från mitt manus" Nätterqvist rida, för det är ju något han verkligen kan. Det finns inget värre än att se skådespelare, vars karaktärer ska föreställa erfarna ryttare, sitta som hösäckar och skumpa omkring lite hur som haver på hästryggen.

Jag lider av lite ansiktsblindhet. Kände inte igen Arn i en scen bara för att han hade skaffat sig lite längre hår och skägg sedan förra scenen (gissningsvis för att markera att det gått några år av umbäranden på hemvägen från Det Heliga Landet). Men Cecilia som inte sett honom på 20 år kände igen honom på sekunden, medan jag fortfarande satt och "vem är det där, är det han dansken?" och min man bara "men det ser du väl att det är ARN".Jaja. Man kan inte vara bäst på allt.

Snart ska jag resa mig från min halvliggande position i soffan och masa mig ut i köket och laga middag. Pannbiff med lök, egenodlad potatis, någon smaskig sås. Kan ju inte bli annat än gott, kan man ju tycka.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar