onsdag 19 september 2012

Lammlunga vs dammlunga eller den ena handen vet inte vad den andra har varit någonstans

Nyss hemkommen från ett besök i en liten affär nere på det riktiga Österlen som säljer djurmat och andra grejer. Hilding har vuxit ur sin babyutstyrsel och behövde ett nytt halsband, och så ville åtminstone jag ha lite sladder från rallylydnads-SM som var i helgen som gick och där butikens ägare hade varit och tävlat. Jag frågade om det fanns något smaskigt hundgodis och tipsades om torkad lammlunga. En påse sådan införskaffades således ihop med halsbandet och lite annat smått och gott, för man ska ju gynna det lokala näringslivet. Så åkte vi hem och jag satte mig med min Aladdinasksstora laptop och drönade bort lite dötid innan kvällens begivenheter. Och NOTE TO SELF: Sitt inte och luta huvudet i handen när nämnda hand har krafsat omkring i en påse torkad lammlunga. Det luktar nämligen FAN. Slut på den informationen.

Nu ska jag gå och tvätta händerna, duscha och sedan ladda för kvällens avsnitt av Bonde söker fru. Speed-dejting ikväll! Återkommer med eventuella synpunkter.

Angående det förfärliga programmet Ensam Mamma Söker så har jag tagit reda på att det visas på måndagar, vilket är den kväll då vi tränar rallylydnad. Samt att det inte börjar förrän klockan 21.00 och då går undertecknad senast och lägger sig för att få ihop till skönhetssömnen. Och det går i repris i helgen, men då har jag viltspårkurs och det verkar ju fåfängt att tro att man ska vara hemma till 17.00 när man inte satt foten innanför dörren innan 20.00 någon annan viltspårdag? Men vad gör väl det när det finns TV3 PLAY? Ska försöka se programmet redan imorgon, måste ju se hur det går för MC DANNE och de andra white trash-personligheterna. Kan nästan inte bärga mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar