Det här består dagens middag av:
1 burk (fd) djupfryst långkok av lite oklart ursprung, men gissningsvis är det högrev som fått koka i timmar i vatten, vin, balsamvinäger och grädde, och fått sällskap av lök, morötter och palsternacka mot slutet. Det här räckte dock inte på långa vägar till att mätta två hungriga personer plus veckans matlådor. Tillsatte därför:
1 burk, eller snarare kartong, Go Green Salsa Mexicana, bön- och linsröra.
1 burk konserverade körsbärstomater
½ aubergine (tärnad) + ½ lök (hackad) som råkade ligga och skämmas i kylen
2 msk makedonisk Ajvar
1 msk curry
Detta blandades ihop i en kastrull och fick koka en stund, och resultatet blev delicious. Väntar nu bara på att det där djävla riset ska koka färdigt så att man kan få äta härligheten plus se gårdagens avsnitt av Downtown Abbey i godan ro, sedan ska väl den här eftermiddagen ha rättat in sig i ledet den också.
Sign: Hungrig_68:a
PS: Äter årets första egenskördade plocksallad också.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar