måndag 5 december 2022

Ny vecka, nya tag

Min bästa stund på hela veckan är måndag morgon när jag vänder upp ett nytt blad på min analoga veckokalender på jobbet, och den är helt tom. Då kan jag fortfarande inbilla mig att det kommer att bli en lugn och behaglig vecka. Sen öppnar jag den digitala och skriver in allt bös som universum anser ingår i mina arbetsuppgifter och så var den stunden och dagen förstörd. Skämt åsido (det var alltså ett skämt att det var min bästa stund på hela veckan), men känslan av en tom kalender är inte så dum även om jag vet att det bara är hittepå. 

Helgen som gick var i alla fall tom på aktiviteter, förutom mitt åtagande med Lille P igår då. Men annars gjorde jag det jag gillar mest av allt: långpromenad med hundarna (14 km på lördagen, 10 på söndagen) samt slappade i soffan med en bok och lite tv. G-Ö-T-T. 

Nästa helg blir det lite mer action, även om den är långt ifrån fullspäckad. Men det är julfest med jobbet på fredagen, på lördagen ska Lille P:s ägare rida honom för en tränare och då vill jag gärna komma dit och titta, och sen på söndagen har jag Lille P på förmiddagen och en hundaktivitet på eftermiddagen. Har ju  helt kommit bort från att ha fullspäckade helger så det här känns lite på gränsen, haha. Speciellt som veckan därpå (till skillnad från denna som faktiskt är rätt lugn trots den inledande raljeringen) också är fullspäckad. Det verkar som att årets-sista-möte i alla kategorier som det finns möten i har landat just i vecka 50. Men det är ju bara att harva sig igenom och sen är det vecka 51 och årets sista jobbvecka. HÅLL UT. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar