tisdag 17 maj 2022

Till stallet istället, v 20 2022

Igår hade vi teori, fast för vikarie för ridlärare I var sjuk igen. Sen hörde jag ett trist rykte om att hon, I alltså, kanske inte skulle vara kvar till hösten. DEPP. Visst, alla gånger vi har bytt hittills har det ju blivit bra. Men tänk om det inte blir det den här gången? Det var visserligen bara ett obekräftat rykte, men ingen rök utan eld, osv. 

Teorin var rolig, kanske inte som teori betraktad utan mer som en teambuildingaktivitet. Vi spelade Med andra ord, fast en hemgjord variant med hästtema. Jag har aldrig spelat Med andra ord, men på 80-talet fanns det ett spel som hette Tabu och det kändes som snarlikt. Detvillsäga, man fick ett ord och så skulle man beskriva det för sina lagkamrater med andra ord. Fast i Tabu så stod det på kortet med ordet som skulle beskrivas vilka ord man inte fick använda (dvs de som var tabu), så verkade det inte vara här. 

Om jag får säga det själv så är jag GRYM på sånt, för dels är jag rätt bra på hästteori, dels har jag ett rejält tilltaget ordförråd och sen är jag hyfsat snabbtänkt och såkallat rapp i truten. Sen var det ju inte jätteenkelt att förklara begrepp som "tygelhälta", "sidokappa" och "avdelningsridning" på 15 sekunder. Inte för att det alla gånger blev enklare bara för att orden var enklare, men det blev i alla fall många glada skratt. 

PS: Vårt lag vann. Hehe. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar