söndag 29 augusti 2021

All denna vrede

Har läst All denna vrede av Cara Hunter, fjärde delen i en serie om kriminalkommisarie Adam Fawley och hans gäng. Så här tyckte jag om tidigare böcker. 

Detta är handlingen:

En tonårsflicka hittas irrande omkring i utkanterna av Oxford, uppriven och omtumlad. Hon berättar att hon blivit indragen i en bil, att någon dragit en plastpåse över hennes huvud och sedan kört henne till en avskild plats där hon blivit utsatt för övergrepp. Ändå vägrar flickan att anmäla sin förövare. Kriminalkommissarie Adam Fawley påbörjar en utredning men kommer ingenstans eftersom flickan inte vill samarbeta. Döljer hon något och i så fall vad? Och varför får Adam en känsla av att han har varit med om det här fallet tidigare? När ytterligare en flicka försvinner har Adam inte längre något val. Om han inte börjar gräva i sitt förflutna, kanske den här flickan inte kommer tillbaka. 

Jag gillade den här boken, den var spännande odh med en åtminstone för mig oväntad upplösning. Dock en aning rörig med många sidospår och många karaktärer och såhär på fjärde boken tycker jag fortfarande att teamet kring Fawley är märkligt anonymt. Men det är ändå bra böcker, den här får fyra DNA-profiler av fem möjliga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar