tisdag 25 maj 2021

Universum talar till mig?

Fick hämta ut en glad Remus som fått operera bort en tand som hade en liten fraktur men en gigantisk böld under rotspetsen. Stackare vad det måste ha gjort ont? Han är ändå den av våra hundar som har i särklass lägst smärttröskel, men inte ett pip har han gett ifrån sig angående detta. Tur nog och tack vare empatiska veterinärtandläkare (eller vad det kan tänkas heta) så fick han en tid för operation snabbt trots att det egentligen var fullbokat. Hämtade ut honom igår och han var glad och pigg och precis som vanligt. Rusade ut i köket för att kolla om det fanns någon mat, han hade ju fått fasta sedan kvällen innan p g a narkos. Nu får han bara äta mjuk mat i fjorton dagar. Plus att han har grävförbud, tror han grämer sig mer över det senare. 

Fick köra som en djävla biltjuv dit eftersom de inte ringde förrän 16.10 och stängde kl 17.00. Nu gick de såklart inte HEM kl 17.00 och det var ju tur för mig som sladdade in där 17.05. Ännu mer tur hade jag när jag körde därifrån en kvart senare för då stod det en hel skvadron med poliser med fartkameror och motorcyklar, beredda att jaga ikapp fartdårar, på den väg där jag nyss kommit susandes lite fortare än vad som angetts på hastighetsskyltarna. VILKEN DJÄVLA TUR VA? I normala fall är jag så himla präktig och tänker att jag kör som att det alltid finns en fartkamera i närheten, för då behöver man ju egentligen aldrig vara orolig. Med facit i hand kunde jag såklart ha börjat köra hemifrån tidigare så att jag var någonstans i närheten när de ringde, men det är ju lätt att vara efterklok. Tack för det, universum/turen. 

Annars? Hade möte med min chef och det är alltid peppigt. Hade sedan möte med bland annat vår VD och det fick mig att bli på så dåligt humör att jag lämnade mötet utan att ens säga hej då, kopplade bara ner mig efter att ha lite syrligt ha tackat för visat intresse. För det var det som gjorde mig sur, bristen på visat intresse. Ibland är jag så trött på att vara den som driver allt och att ingenting händer om inte jag är där och petar med både morötter och piskor. Tycker faktiskt att en VD ska vara ett föredöme och inte bara sitta helt oengagerad och inte ens en gång säga flasklock. 


Jaha, sånt är livet. All work and no fun, osv. Sitter nu och väntar på att försäkringsbolaget eventuellt ska höra av sig för att eventuellt bekosta en del av de 12 000 kronorna som jag fick punga ut med igår för att få hem mitt lilla gryn. Det var ju en himla tur att jag inte fick fortkörningsböter dessutom. Nu: vidare i livet.  


2 kommentarer:

  1. En uppdatering av Robinson skulle sitta fint!

    Annika

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hinner bara titta på helgerna och förra helgen hann jag inte, så nu är jag sjukt mycket back. Får försöka snabbspola mig igenom skiten innan finalen :D

      Radera