tisdag 29 maj 2012

Money makes the world go round

För att ytterligare spä på känslan av att ens surt förvärvade slantar bokstavligt talat rinner ut i avloppet så har jag idag lämnat The Queen of Volvo på bilverkstan. Saker som ska fixas: Bromsar (skitbra att ha), vattenpump (förmodligen också bra att ha), spindelled (har ingen aning om vad det är, men förmodligen är det också någon skitbra grej) och lite annat smått och gott. Summa: svindyrt. Gissar jag.
Behöver du ingen lånebil? frågade min bilmekaniker Salvatore när jag motvilligt lämnade ifrån mig bilnycklarna till min ögonsten. Jag svarade i käck ton att jag cyklade, och både Salvatore och hans lärjunge liksom studsade till, ungefär som om jag sagt att jag prostituerade mig på fritiden eller finansierade mina bensinräkningar genom att sälja droger till minderåriga. Kanske är det lika illa att cykla för en bilmekaniker, vad vet jag?

Nu har jag, som sista person på den här planeten, hört låten Euphoria också. Fram till för ungefär ett dygn sedan visste jag inte vem Loreen var. Men nu var det ju  till och med med på nyheterna, så nu är jag äntligen allmänbildad. Helt ärligt tyckte jag inte att låten var särskilt mycket att hänga i julgranen, men jag gissar att resten av bidragen var ännu värre. Men nu är jag åtminstone med i matchen när det ska pratas Mello. Bättre sent än aldrig.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar