lördag 19 maj 2012

Du drömmer om nåt fint, jag ser du småler

Idag var det upp i ottan och åka iväg på taxutställning. Skulle dock inte ställa ut själv eftersom jag missade sista anmälningsdagen, och sen visade det sig dessutom att utställningen skulle sammanfalla med viltspårkursen så då tyckte jag att det kunde vara skit samma. Med utställningen alltså. Får ju ändå aldrig mer än på sin höjd Very Good pga utåtvridna framtassar. Åkte dock dit ändå eftersom det var här i närheten och det är ju aldrig fel med taxsällskap. Mmm...taxsällskap. Vet dock inte om det var ömsesidigt, Remus spanade in två förtjusande strävhårsdamer och visade upp sitt allra bästa jag, men dom bara: DU KAN DRA ÅT HELVETE. Det spelade liksom ingen roll hur mycket han än fjäskade och stod i, det var kalla tassen.

Åkte sedan hem, och hann inte mer än stiga ur bilen så kom det sms från viltspårkursen att det blivit missförstånd om tiderna så kunde jag komma typ nu, bums, omedelbart? Så det var bara att hoppa in i bilen igen och köra ut i skogen och spåra upp en gigantisk klöv. Men det gick bra, väldigt bra. Tyvärr skulle någon annan hund gå samma spår lite senare med Remus och mina spår som störning, så jätteklöven fick lämnas kvar i skogen. Tursamt nog hade jag lite korv i fickan, men det syntes på Remus att han inte tyckte att det var ett riktigt fullvärdigt byte.

 Nu är han dock TRÖTT och ligger i soffan med alla fyra benen i vädret och sover som en gris. Då och då viftar han på svansen i sömnen. Vet inte om han drömmer om snygga tjejer eller stora klövar, men något fint är det i alla fall.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar