lördag 14 mars 2009

Walk along and talk along and live your lives quite freely

Jag får då och då små mail som ber mig vara med i olika enkätundersökningar. Jag vill alltid vara med, även om syftet verkar vara ungefär hur dumt som helst. 

I början brukar man få svara på en så kallad kuggfråga, den som avgör om man passar in i målgruppen eller ej. Svarar man nej på frågor i stil med "har du köpt vinterdäck det senaste året" eller "brukar du använda Yes maskindiskmedel" så kan man ge sig fan på att man inte tillhör målgruppen, och då får man inte vara med.

Men nu! Det enda jag svarade på var min ålder, vilket län jag var bosatt i och vilken yrkeskategori jag tillhörde, sedan blev jag bortgallrad. Så vad det än var de ville veta så passade 40-åriga tjänstemän bosatta i Skåne län inte in i målgruppen. Skit också.

Bortsett från detta lilla förtret så förhåller det sig som så att hela världen, bortsett från mig och min pojkvän, are doing the omoralisk schlagerfestival. Vi, jag och min pojkvän alltså, dricker ekologiskt rödvin och ska snart se den svenska dokumentärfilmen Maggie vaknar på balkongen. Heja oss säger jag bara, för ingen annan lär ju göra det.

</fylleinlägg>. För att försöka vara lite html-rolig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar