tisdag 3 mars 2009

Ett försök till sexblogg

Igår satt jag och slöläste lite i en mycket fin publikation som jag råkar ha i min ägo. Den heter Den Sexuella Frågan och är skriven av professor August Forel och tryckt 1905. Där kan man lära sig ett och annat. Bland annat står det så här:

En annan form af retning, som icke sällan anlitas såsom ersättning för den normala könsretningen är cunnilinguus, hvarvid clitoris retas genom att den slickas med tungan. Om också icke på långt när så farliga, som det påstås, äro alla dessa saker i alla fall otäcka förvillelser af könsdriften, och vi behöfva knappt framhålla, att hvarje människa redan af aktning för sig själf bör afhålla sig från dem. Den man, som saknar möjlighet att normalt para sig, bör låta det stanna vid de nattliga pollutionerna, och kvinnan skall öfver hufvud akta sig för hvarje konstlad retning.

Det här kallar jag ord och inga visor. Tänk på det, ni tjejer som sexbloggar både avigt och rätt.  

Om jag märker att mitt sexbloggande faller väl ut kan jag tänka mig att dela med mig av professorns heta tips om hur man tillverkar sina egna kondomer, vilket inleds med den fantasieggande meningen Man köper hos slaktaren några alldeles friska blindtarmar...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar