onsdag 11 mars 2009

Vad blev det egentligen av gummiankan Johnny?

Menvadihelvete. Jag bara jobbar och jobbar och så sover jag lite mellan varven. Jag hinner aldrig blogga. Jag hinner ingenting annat heller. Idag är det onsdag och jag håller fortfarande på och harvar mig igenom DN från i söndags. Ja, inte precis just nu då, utan det blir mer en liten stund på morgonen och en liten stund på kvällen. Ska det vara såhär, ska det vara såhär?

Men imorgon, då jävlar ska jag på massage. Efter att man har varit på massage får man inte göra ett piss, för då är hela massagen meningslös och man har kastat pengarna i sjön. Det är bara såna argument som biter i ett snålt och småländskt hjärta. Resten av den snåla och småländska kroppen vill däremot arbeta på som en annan Adel i Ulvaskog. Detta är en referens till det fantastiskt dystra eposet Långt ifrån landsvägen och uppföljaren De knutna händerna, för den som inte kan sin Moberg.

I Ulvaskog satt de inte och surade över att nyheterna var inaktuella när de äntligen hade tid att läsa dom. Tror jag åtminstone inte. Jag måste läsa-om de här böckerna snart. Alltså när jag får tid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar