torsdag 5 februari 2009

Sonny Mountain Walkman

För ett tag sedan köpte jag en ny mp3-spelare. En Sony Walkman. Det tror man ju ska vara bra, men jag vet inte om jag är sådär jättenöjd faktiskt. Tidigare har jag haft en superbillig no name-spelare vars enda funktioner var "play" och "stop" och "lägg till i spelningslista". Det räcker jättebra för mig, och enda anledningen till att jag köpte en ny var att jag ville ha mer minne och möjlighet att göra låtlistor som innehåller mer än 30 låtar, vilket var no name-spelarens begränsning.

Men i Sony Walkmannen har jag ännu inte lyckats hitta funktionen "lägg till i spelningslista" utan det verkar som att man måste skapa sina jäkla spelningslistor i någon jäkla mediaspelare och liksom exportera den till den jäkla mp3-spelaren via den jäkla datorn. Men vadfan, hur krångligt får det bli? Och dessutom verkar den inte förstå vad "shuffle" är. Eller jo, den slumpar fram låtar, det gör den. Men varje gång den har varit avstängd så börjar den spela den låt som hamnat som nummer 1. Jag tycker inte att min mp3-spelare ska få bestämma sånt själv.

I min mp3-spelare är den första låten Schlampe med Die Toten Hosen. Vilket innebär att det vrålas GET MIR EIN NEUES LEBEN i mina öron varje morgon när jag cyklar till jobbet. Jag vet inte om det är så uppbyggligt, faktiskt. Jag tror det kommer att påverka min sinnesstämning på sikt.

Jag ska, så fort jag får tid, plöja igenom den 126 sidor långa bruksanvisningen för att se om detta går att åtgärda på något sätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar