onsdag 25 februari 2009

En orgie i svordomar och könsord

Jag har precis betalat månadens pissiga räkningar, vars sammanlagda summa nästan på öret stämde med min månadslön. INNAN SKATT ska tilläggas. Mars är en bister månad, för det är då man tvingas att leva på luft. Detta beror på att jag hatar att betala tillbaks mina en gång i tiden så surt förvärvade rövknullarpengar från CSN så mycket att jag bara klarar av att utsätta mig för det en gång om året. Och då blir det i februari, eftersom det är då det där kuksugar-årsbeskedet dimper ner och så var den dagen förstörd.

För att summera det hela: CSN suger möglig jaksperma.

Ibland funderar jag på hur det skulle bli rent politiskt i Sverige om det fanns ett parti som lovade att efterskänka alla gamla studieskulder. Tänk om man helt plötsligt stod och lade sin röst på moderaterna bara för att slippa se fler av CSN:s vidriga fönsterkuvert? Eller att man en dag började överväga att gå med i ett parti med högst tvivelaktiga rasbiologiska värderingar bara för att man var så in i helvetes trött på att ens skuld aldrig verkar minska hur mycket man än slantar in på CSN:s förbannade Judaskonto.

Här gäller det att icke låta sig inledas i frestelse. Därför utsätter jag mig bara för detta en gång om året. Ni ser ju själva hur det kan gå annars. Kom inte och säg att jag inte varnat er.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar