torsdag 14 april 2022

Snart så

Har haft en synnerligen hektisk jobbvecka där det har gått i ett från arla till särla. Att ha mycket att göra är ju inget ovanligt, men jag är liksom inte riktigt van vid att behöva interagera med folk non stop och det är heller inte riktigt min grej. Har såklart möten och sånt med andra människor varje dag, men också rätt mycket ensamarbete vilket passar mig alldeles utmärkt. En gång på en anställningsintervju fick jag frågan om hur jag skulle förhålla mig om jag hade varit tvungen att sitta och jobba ensam i ett torn (vet inte varför det var viktigt att det skulle vara just i ett torn, men det är väl på något vis sinnebilden av ensamhet?) i tre månader (det här var som alla förstår FÖRE PANDEMIN) och jag bara: INGA SOM HELST PROBLEM! Skulle däremot förmodligen bli totalt knäpp av att jobba i ett kontorslandskap eller på en arbetsplats där man måste byta skrivbord dagligen (seriöst? vem i HELVETE kom på att det ens var en idé?), eller värst av allt då, ett kontorslandskap där man måste byta skrivbord dagligen. Brr.  

Igår jobbade jag från fem till två, åkte hem för att snabbt rasta hundar, sedan iväg och hålla en privatlektion med en problemhund som absolut inte var det, sedan hem och hämta Laban och åka på unghundskurs med honom. Kom hem klockan 8 på kvällen och var slut som artist, fast mest på det sociala planet. Gick och lade mig med Adam Fawley (läser-om Cara Hunters böcker för att jag känner att jag vill "lära känna karaktärerna lite mer", hahaha) men somnade som en stock. 

COMING UP: PÅSK! Ska bli så gött med lite ledighet, särskilt efter den här veckan dårå. Påsken är dessutom en favorithögtid eftersom den är så härligt kravlös. Har ju unnat mig själv en extra ledig dag på tisdag också, så här vankas det FEM lediga dagar där jag förhoppningsvis inte ska göra mycket annat än att ligga i soffan, läsa böcker, se på serier, påta i trädgården och gå i skogen med hundarna. Tanken var att min bror skulle komma och hälsa på, men besöket blev uppskjutet på obestämd framtid så istället ska vi dricka vin och lösa världsproblemen via Messenger, vilket fungerar oväntat bra. Är det något gott pandemin har fört med sig så är det väl ändå kreativa lösningar till att umgås utan att träffas rent fysiskt. 

1 kommentar: