onsdag 26 januari 2022

GNÄLL

En olycka kommer sällan ensam, sägs det ju och som om det inte vore nog med feber (som förvisso gick fort över, men ändå ett immunförsvarsmässigt nederlag) så har jag nu dragit på mig något slags ryggskott. Kan meddela att det i kombination med ett synnerligen icke-ergonomiskt HJEMMEKONTOR endast är något jag vill rekommedera mina ovänner. Faktum är att jag tror att någon av mina ovänner har tillverkat en djävla voodoodocka och just nu jobbar på med nålar och annat. Så länge det inte är som i ett oförglömligt avsnitt av Arkix X där sadistiska voodooutövare stoppade dockan i en mikrovågsugn och körde på full effekt så ska man kanske vara glad, men det är jag inte. Så trött på min beskärda del av (rätt lite just nu) fröjd och (rätt mycket) smärta, samt detta måndagsexemplar till kropp. Har man öppet köp? Kan man få reklamera? Vavava?

Det enda som INTE gör svinont är att ligga raklång på rygg. Tyvärr är ju alla som kan något om ryggar och skott eniga i att det är det sista man ska göra, utan man ska istället vara uppe och i farten och leva på som vanligt, försöka åtminstone, smärta är inte farligt, osv. Med resultat att man rör sig som någon som är jämngammal med Gandalf (googlade för att få reda på hur gammal Gandalf är och fick veta via ett extremt smalt och nördigt Tolkienforum att det är en ickefråga eftersom Gandalf är en ande som existerade innan tiden och alla som ställer såna världsliga och banala frågor kan lika gärna gå och dränka sig i Mordors träsk) och så får man ont på  nya ställen för att man går och spänner sig i väntan på ett väldigt yxhugg i ens klena ryggrad. 

OCH efter att i samband med handbolls-EM ha sett extremt mycket på kanal 6 och 10 så är jag också extremt trött på att höra Mikael Persbrandt prata om att de "har skapat världens bästa betting-sajt"). Kan ingen förbjuda den typen av reklam? Kinkiga Johan från 90-talets Pampersreklam kom tillbaka, allt är förlåtet.

2 kommentarer:

  1. Din make har ju smärtstillande som kan hjälpa dig att slappna av i musklerna vilket gör läkningen lättare. Ta en liten "pylla" ligg raklång och försök slappna av i musklerna så kanske uppegående imorgon låter sig göras något mer lättvindigt.

    Markattan

    SvaraRadera