tisdag 26 januari 2021

Lite mer om handboll såklart eftersom det inte händer så mycket annat just nu

Satt uppe till sent och såg Danmark fullkomligt mosa Kroatien så att de senare gick miste om en kvartsfinalplats och därmed får Sverige möta Qatar imorgon. Såg Qatar spela mot Bahrain i någon match i gruppspelet och de spelar inte dåligt alltså. Stora som hus är de också. Nervkittlande blir nog bara förnamnet i detta möte. 

Annars var det lite gött att se Kroatien åka på däng. De är sannerligen inte vad de en gång varit, nog för att Danmark är duktiga men att de (kroaterna alltså) förlorade mot Argentina? Inte för att Argentina är så himla dåliga, men Kroatien räknas ju ändå som en toppnation inom handboll. Eller räknades? Inte undra på att Lino Cervar sa upp sig på stående fot, eller jo, det var faktiskt en jättekonstig grej att göra. Kanske inte att han skulle sluta, för han har väl stått vid den kroatiska bänken och slagit ut med armarna, plutat med underläppen och rullat med ögonen ända sedan Jesus red in i Jerusalem på en åsna, men att göra det i direktsänd tv känns ju lite väl mycket drama queen. 

Hittade en bild på Lino och hans fru, de verkar vara väldigt konstintresserade. Helvete vad tavlor alltså. 



Annars händer det inte mycket. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, det är tur man har handboll i januari. Det är ju alltid antingen ett VM eller ett EM för herrarna, ibland pratas det om att det är för tätt med stora mästerskap, speciellt när det är OS-år, och att man borde se över det så att det kanske bara ska vara vartannat år eller så. Då blir jag ängslig! Men hittills verkar det bara ha varit snack och det hoppas jag det stannar vid. Hehe. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar