fredag 15 november 2019

Till stallet istället, v 46 2019, pt2

Jamen hur härligt är det inte att åka till stallet en fredag efter jobbet? "Vi både börjar och slutar ju veckan på ett perfekt sätt" sa en i min vanliga ridgrupp som också tog en drop in-lektion idag. ÄLSKAR VÅR DROP IN-RIDNING PÅ FREDAGARNA! Det kan inte sägas nog många gånger. 

Enda tråkiga idag var att Pojken gick en privatlektion så jag fick hålla tillgodo med Älgen. Förra gången jag red honom gick det väl lite sisådär, idag gick det lite bättre. Formmässigt då . Generellt är det ju på alla sätt trevligt med en schysst och bussig häst som Älgen, som på det stora hela gör vad man ber honom om utan några större krusiduller. Sen blir det ju inte stordåd heller, men jämfört med Pojken där varje galoppsprång är en KAMP så är det ju ändå vilsamt. Älskar ändå Pojken. Älgen är så himla STOR. Och det är han alltså inte på riktigt, men det är sån himla skillnad mot Pojken när han, Älgen alltså, älgar iväg. 
Dagens övning var en evighetsövning med 10-metersvolter i alla hörn, samt vid X efter vänd snett igenom. Älskar evighetsövningar, i alla fall när alla sköter sitt och inte är ivägen. Så var fallet idag. GÖTT.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar