torsdag 14 november 2019

Post massage pt 2

Jaha, men idag var jag på massage. IGEN dårå eftersom förra gången bara var sisådär och oavsett en droppe i havet, typ. Idag skulle jag till ett ställe som hette nåt i stil med "Massage & Beauty". Deras logotype var en lotusblomma och så var det en bild på en leende thailändska. Så det är ju lite det man förväntar sig när man tassar in. Hade beställt något som hette "sportmassage (hård)" så jag såg fram mot thailändska stålnypor vs mina muskelknutor.

Den här salongen låg i en källarlokal nästan mitt i stan, vägg i vägg med en begravningsbyrå faktiskt men det kan ju kanske kvitta. Fick ringa på och så kom det rätt så otippat en rödlätt och skäggig karl och öppnade, iförd shorts, t-shirt och sandaler som om han vilken sekund som helst skulle promenera ner till stranden och slå sig ner under ett parasoll och ta en drink. Han såg ut att heta typ Anders. Han slog sig hemtamt ner bakom kassan och tog betalt och jag tänkte att det var väl bossen dårå, för det fladdrade förbi något thailändskt väsen i bakgrunden och det var pyntat och städat och fint på ett sätt som jag tror att få män skulle kunna åstadkomma (vill så gärna ha fel här, men erfarenheten säger mig annorlunda). Men nähä, det kom ingen behaglig liten thailändsk kvinna utan det var minsann han själv som skulle massera. EH? Ja, det är väl i och för sig inget konstigt med det och jag har fått massage av karlar förut (alla minns väl Ser Gregor Clegane), men det kändes lite halvt om halvt olustigt ändå. Kanske för att jag fördomsfullt tänker mig att män som håller sig med thailändskor är lite snuskhumrar. Försökte tänka bort det hela, inte alla män osv, men det var ändå något som inte kändes hundra.
Massagen i sig var det inget fel på, han hade nog lärt sig ett och annat tricks av sina thailändskor, men alltså...NJA? Det känns i och för sig bra i kroppen så det får kanske ändå vara värt det? Får kanske ge det en gång till och då explicit boka thaimassage och se om man får en thailändska då? Aja, nästa vecka ska jag till ett annat ställe, hoppas det är bättre. Eller det här var inte DÅLIGT, men...ja, nåt var det med den här "Anders" som störde mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar